Ontwerp wijzigingsplan Pollux 4

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Pollux 4 zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis. Dit is vanaf donderdag 15 april 2021 tot en met woensdag 26 mei 2021. Dit is op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook digitaal inzien op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.0345.Pollux4-ow01.

Deze publicatie dient tevens te worden opgevat als de kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening. Voor dit ontwerpwijzigingsplan is geen milieueffectrapport opgesteld.

Waar gaat het ontwerp wijzigingsplan over?

Het wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de realisatie van tien grondgebonden woningen op een binnenstedelijke locatie in Veenendaal.

Geen exploitatieplan

Het verhaal van de kosten voor de realisering van het ontwerpwijzigingsplan is via een anterieure exploitatieovereenkomst verzekerd. Daarom is voor het ontwerpwijzigingsplan geen exploitatieplan opgesteld. Dit betekent dat de gemeente de kosten voor het juridisch mogelijk maken van deze ontwikkeling, in rekening brengt bij de ontwikkelaar via een overeenkomst.

Wilt u hierop een reactie geven?

U kunt wanneer u belanghebbende bent tot en met 26 mei 2021 een zienswijze (reactie) op het ontwerpplan insturen naar het college van burgemeester en wethouders van Veenendaal. Dit kan digitaal, schriftelijk of mondeling. Digitaal kan dit via www.veenendaal.nl/zienswijze. Schriftelijk kan dit per brief via postbus 1100, 3900 BC Veenendaal, beide o.v.v. ‘zienswijze Wijzigingsplan Pollux 4 – Z-1807195’. Wilt u mondeling uw zienswijze geven? Dan kunt u tot en met 26 mei 2021 een afspraak maken met mevrouw A. van de Weerdhof van het team Ruimtelijke ordening en Bouwen, via telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over het indienen van zienswijzen of het ontwerpwijzigingsplan? Dan kunt u ook contact opnemen met mevrouw A. van de Weerdhof van het team Ruimtelijke ordening en Bouwen via (0318) 538 538.

Naar boven