Ontwerpbestemmingsplan “Breestraat 3, Empe” gemeente Brummen

Logo Brummen

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maken, gelet op artikel 3.6 jo. artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 30 maart 2021 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan “Breestraat 3, Empe” en dat het plan met nummer NL.IMRO.0213.BPBG700068-on01 vanaf 9 april 2021 voor een periode van zes weken ter inzage ligt. De termijn eindigt op 20 mei 2021.

 

Het plangebied ligt in het buitengebied van Empe. Direct ten oosten van de woning Breestraat 3. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel dat kadastraal bekend staat als gemeente Brummen sectie K nummer 329, plaatselijk bekend als Breestraat 3 te Empe.

 

Op het perceel staat momenteel nog agrarische bebouwing die niet meer voor dat doel gebruikt wordt. Deze bebouwing wordt gesloopt en in ruil voor de sloop van de voormalige stal en overige bebouwing wordt een nieuwe woning gerealiseerd. De nieuwe bebouwing wordt landschappelijk ingepast.

 

I nzage termijn

Analoog

U kunt het ontwerpbestemmingsplan in verband met de coronamaatregelen uitsluitend op afspraak analoog komen inzien. Neem voor het maken van een afspraak contact op met mevrouw Smeenk (h.smeenk@brummen.nl).

 

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer/Wonen en Leven/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen in procedure) en op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPBG700068-on01

 

 

 

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 5, 6970 AA te Brummen). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw H. (Hester) Smeenk, beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling, via telefoonnummer (0575) 568 244 of per e-mail op h.smeenk@brummen.nl. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

Naar boven