Gemeente Raalte, ontwerpwijzigingsplan ‘bestemmingsplan Buitengebied Raalte, 43e wijziging, omgeving Lemelerveldseweg 38’

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 8 april 202 tot en met woensdag 19 mei 2021 het ‘ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Raalte, 43e wijziging, omgeving Lemelerveldseweg 38’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen via:

 

Daarnaast zijn de analoge stukken in te zien in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte (vanwege het coronavirus bij hoge uitzondering op afspraak in te zien, tel. 0572-347799). De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://ruimtelijkeplannen.raalte.nl/manifest/NL.IMRO.0177.BPW20200002-ON01/

 

Het plangebied heeft betrekking op de bedrijfswoning Lemelerveldseweg 38 en het bijbehorend agrarisch bouwvlak. De gebouwen zullen worden gesloopt. De bestaande bedrijfswoning krijgt de woonbestemming, evenals de Rood voor Rood compensatiewoning die mag worden gebouwd. Op de overige gronden wordt de agrarische bestemming gehandhaafd, met dien verstande dat het bouwvlak er af is gehaald.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte, postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kan uitsluitend worden ingebracht via het Domein Ruimte. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt, telefoon (0572) 347 799. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven