Gemeente Beesel - Terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan 'Woningbouwontwikkeling Offenbekermarkt te Reuver’

Logo Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Woningbouwontwikkeling Offenbekermarkt te Reuver’. Dit bestemmingsplan kunt met ingang van 14 januari 2021 gedurende 6 weken in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Algemene Zaken inzien. Het bestemmingsplan regelt de wijziging van de bestemming wonen voor de percelen Offenbekermarkt 9 in Reuver naar een woonbestemming. Dit bestemmingsplan maakt voor de percelen kadastraal bekend gemeente Beesel sectie C nummers 2808 en 2809 mogelijk dat hierop 9 gasloze nultredenwoningen met de bijbehorende infrastructuur kunnen worden gerealiseerd. De bestaande woning Offenbekermarkt 9 en de bijbehorende bijgebouwen zullen hiervoor worden gesloopt.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.beesel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.BPOffenbekermarkt9-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels, van de afdeling Algemene Zaken, via de klantenbalie van de gemeente telefoonnummer 077 - 4749292.

Beesel, 6 januari 2021.

Burgemeester en wethouders van Beesel

Naar boven