Vastgesteld uitwerkingsplan Middenduin Heiloo

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 1 april 2021 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt: het vastgestelde uitwerkingsplan Middenduin te Heiloo.

Doel uitwerkingsplan

Het uitwerkingsplan maakt een woningbouwontwikkeling mogelijk op een perceel grond aan de Haagbeuk in de vorm van een appartementengebouw; voorts maakt een parkeergelegenheid en een groen- en natuurvoorziening deel uit van het plangebied. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo.

Ter inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt vanaf donderdag 1 april 2021 tot en met woensdag 12 mei 2021 op de volgende wijze ter inzage:

bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo op afspraak.

Inzien via internet

op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpMiddenduin-0401;

op de website van de gemeente Heiloo (www.heiloo.nl/plannen en projecten/inzage procedures).

Vanwege de Corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven. Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt u een afspraak maken met de heer M. Stijkel, bereikbaar op marcelstijkel@debuch.nl.

Beroep

Gedurende de periode dat het uitwerkingsplan ter inzage ligt, kunnen de volgende belanghebbenden beroep aantekenen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

Belanghebbenden die eerder tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp-uitwerkingsplan;

Belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerp-uitwerkingsplan in te dienen.

Het beroepsschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treeft het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. 

Meer informatie

Voor overige vragen, neem dan contact op met de heer M. Stijkel, telefoonnummer 088 9097529 of via e-mail marcelstijkel@debuch.nl.

 

Heiloo, 31 maart 2021

Naar boven