Bestemmingsplannen

Logo Steenwijkerland

Vaststelling gewijzigd bestemmingsplan Sint Jansklooster - Monnikenweg 52

De gemeenteraad van Steenwijkerland heeft op 15 december 2020 het bestemmingsplan Sint Jansklooster - Monnikenweg 52 gewijzigd vastgesteld. Het plan heeft betrekking op de sloop van de bestaande bedrijfsbebouwing en nieuwbouw van 7 woningen op de slooplocatie aan de Monnikenweg 52.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de aanpassing van de bouw- en goothoogte van het plan in de verbeelding.

De stukken liggen van 13 januari t/m 23 februari 2021 ter inzage. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan kunt u alleen op afspraak inzien in het gemeentehuis. Wij vragen u om zoveel mogelijk online het gewijzigd vastgestelde plan te raadplegen. Als u vragen heeft of toch een afspraak wilt maken, dan kan dat telefonisch via het nummer 14 0521 of via de gemeentelijke website. U kunt het bestemmingsplan raadplegen via https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=STJMonnikenweg52BP-VA01

De bestanden zijn beschikbaar op het webadres: https://publiek.tercera-ro.nl/officieel/1708/NL.IMRO.1708.STJMonnikenweg52BP-VA01/

Reageren?

T/m 23 februari 2021 kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet dan wel tijdig een zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht of aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Verder kan iedere belanghebbende beroep instellen tegen de wijzigingen van het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 24 februari 2021. Als u tijdig beroep heeft ingesteld, kunt u de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak vragen om een voorlopige voorziening te treffen. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven