Ontwerpbestemmingsplan Schoutenbosch 60a Castricum

Logo Castricum

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Schoutenbosch 60a Castricum ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet om braakliggende grond met een bedrijfsbestemming te herontwikkelen tot één vrijstaande woning met tuin.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 25 maart 2021 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan ID NL.IMRO.0383.BPC21Schoutbosch60-ON01. Hiernaast zijn de stukken te vinden via https://www.castricum.nl. Vanwege de corona pandemie zijn de genoemde stukken alleen op afspraak fysiek in te zien op het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1, 1902 CA te Castricum. Wij vragen u in dat geval contact op te nemen met Joris de Breejen of Kees Adema via 14-0251 of jorisdenbreejen@debuch.nl of keesadema@debuch.nl

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Castricum postbus 1301, 1900 BH Castricum, onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan Schoutenbosch 60a. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Team Plannen en Projecten, tel. 14-0251. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Castricum, tel. 14-0251 of via e-mail jorisdenbreejen@debuch.nl of keesadema@debuch.nl

Castricum, 24 maart 2021

Naar boven