Vooraankondiging (conform artikel 1.3.1 Bro) van de voorbereiding van de bestemmingsplan "Heereweg 423" te Lisse

Logo Lisse

Artikel 1.3.1 Bro

Burgemeester en wethouders van Lisse geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) te kennen dat het volgende bestemmingsplan wordt voorbereid:

- Bestemmingsplan "Heereweg 423"

 

Plangebied

Het plangebied ligt binnen het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2012 aan de Heereweg nabij het buurtschap De Engel. Het doel is om met dit bestemmingsplan een deel van de bedrijfsbestemming met de bollenloods met erf om te zetten van Bedrijf naar Wonen. Nadat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, is het mogelijk om in de monumentale bollenschuur 4 appartementen te realiseren.

 

Indienen van zienswijzen op dit moment niet mogelijk

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat er geen stukken ter inzage liggen, en dat er momenteel geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen. Ook wordt gemeld dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Dit komt later in de procedure wel aan de orde.

 

Inspraak

Het ontwerpbestemmingsplan zal op een nader te bepalen tijdstip gedurende zes weken ter inzage worden gelegd en is dan in te zien in het gemeentehuis te Lisse en op de gemeentelijke en landelijke internetsite. Tijdens de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, is er de mogelijkheid tot het indienen van een zienswijze.

De termijn van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt vooraf gepubliceerd in het LisserNieuws, op de gemeentelijke internetsite www.lisse.nl en bovendien in de Staatscourant.

 

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met mevrouw R. van de Nes van domein Ruimte, tel.: 14 0252.

Naar boven