Ontwerpbestemmingsplan “Kerkdriel herziening 2021, Leijensteinstraat 20-22” (BP1180), Maasdriel

Logo Maasdriel

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van 11 appartementen en vier twee-onder-een-kap-woningen mogelijk op het perceel Leijenstein 20-22 te Kerkdriel. De bestaande bedrijfswoning blijft behouden en krijgt een woonbestemming. De vigerende bestemming ‘gemengd’ komt te vervallen.

De te realiseren appartementen zijn levensloopbestendig. Deze worden verhuurd en zijn ook geschikt voor mensen met een zorgvraag. Het appartementengebouw wordt aan de westzijde van het plangebied tegenover zorgcentrum de Leijenstein gesitueerd.

De geplande vier twee-onder-één-kap woningen worden met de voorzijde aan de Leijensteinstraat gebouwd. Met deze positie van de woningen op de percelen worden de rooilijnen van de bestaande bebouwing aan de Leijensteinstraat gevolgd.

Op het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Geen milieuefffectrapportage noodzakelijk

Er is voor voorliggend plan een vormvrije m.e.r.-beoordeling uitgevoerd. Hiervoor is een aanmeldnotitie opgesteld die als bijlage aan het bestemmingsplan is toegevoegd. Hieruit blijkt dat het niet noodzakelijk is een milieueffectrapportage uit te voeren.

Inzien

Van 11 maart 2021 tot en met 21 april 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1180-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0263.BP1180-ON01/

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1180' aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw D. van Lienden.

Kerkdriel, 10 maart 2021

Naar boven