Ontwerpwijzigingsplan “Kom Brummen, de Pothof – Oude Eerbeekseweg” gemeente Brummen

Logo Brummen

 

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maken, gelet op artikel 3.6 jo. artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 16 februari 2021 hebben ingestemd met het ontwerpwijzigingsplan “Kom Brummen, de Pothof – Oude Eerbeekseweg” en dat het plan met nummer NL.IMRO.0213.BPBRKOM100018-on01 vanaf 26 februari 2021 voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Het termijn eindigt op 8 april 2021.

 

Het plangebied ligt in de kom Brummen, in de driehoek van de wegen Pothof, Oude Eerbeekseweg en de Kruisenkstraat. Het wijzigingsplan heeft betrekking op een gedeelte van de percelen kadastraal bekend gemeente Brummen, sectie G, nummers 6210, 6211 en 6212, plaatselijk bekend als Oude Eerbeekseweg 7 te Brummen.

 

In het Bestemmingsplan “Kom Brummen” is een wijzigingsbevoegdheid voor dit perceel opgenomen. Daarmee zijn oude rechten voor twee nieuwe woningen en de bestaande woning op dit perceel overgenomen in de wijzigingsbevoegdheid. Deze bevoegdheid is nu uitgewerkt in dit wijzigingsplan waarmee de twee woningen mogelijk worden gemaakt. Locaties, goot- en bouwhoogte worden in dit wijzigingsplan vastgelegd. Ook een plan voor de groene inpassing van het perceel maakt onderdeel uit van het wijzingsplan.

 

 

I nzage termijn

Analoog

U kunt het ontwerpwijzigingsplan in verband met de coronamaatregelen uitsluitend op afspraak analoog komen inzien. Neem voor het maken van een afspraak contact op met mevrouw Smeenk (h.smeenk@brummen.nl).

 

Digitaal

Het ontwerpwijzigingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer/Wonen en Leven/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPBRKOM100018-on01

 

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 5, 6970 AA te Brummen). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw H. (Hester) Smeenk, beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling, via telefoonnummer (0575) 568 244 of per e-mail op h.smeenk@brummen.nl. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

 

Naar boven