Burgemeester en wethouders van Zaltbommel – ontwerp besluit Verordening tot tweede wijziging van de geurverordening gemeente Zaltbommel 2010

Logo Zaltbommel

 

Om het ontwerpbestemmingsplan “Bruchem, Krangstraat (Veldzicht) tussen 3b en 7” te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk dat wij op basis van artikel 6 van de Wet geurhinder en veehouderij een hogere geurnorm vaststellen. Dit blijkt uit een onderzoek naar geurhinder veehouderijen.

Het college van Burgemeester en Wethouders maakt hierbij dan ook bekend dat zij voornemen heeft om een hogere geurnorm vast te stellen. Voor meer informatie over het ontwerpbesluit verwijzen wij naar de afzonderlijke publicatie.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten liggen van donderdag 4 maart 2021 t/m woensdag 14 april 2021 ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl. De informatie vindt u onder bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen. De stukken zijn ook bij deze publicatie als bijlage bijgevoegd.

Ook kunt u de stukken bekijken tijdens de openingstijden bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel. Het gemeentekantoor ligt aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

 

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunnen bewoners en belanghebbenden van de gemeente Zaltbommel hun mening of opmerkingen (zienswijze) over de ontwerpwelstandscriteria aan ons (het college) laten weten. Wij ontvangen dit het liefst schriftelijk. Dit kan op twee manieren.

Elektronisch: info@zaltbommel.nl

Op papier: Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

In de zienswijze neemt u op: omschrijving van het (voorgenomen) besluit waar uw zienswijze over gaat, uw naam en adres, datum, telefoonnummer, handtekening en de motivering van uw zienswijze.

U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor naar de afdeling Leefomgeving via 14 0418 en maak een afspraak.

 

Vragen? Neemt u dan contact met de afdeling Leefomgeving.

 

Naar boven