Ontwerpwijzigingsplan ‘Ruimte voor Ruimte, Wolvenstraat ong. naast nr. 1a te Oudenbosch’

Logo Halderberge

 

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 4 maart 2021 gedurende zes weken (tot en met 14 april 2021) voor een ieder het ontwerpwijzigingsplan ‘Ruimte voor Ruimte, Wolvenstraat ong. naast nr. 1a te Oudenbosch’ met plannummer NL.IMRO.1655.BPW6042-B001 ter inzage ligt.

 

De inhoud van het ontwerpwijzigingsplan betreft het wijzigen van een agrarische bestemming naar een woonbestemming voor de realisering van twee ruimte-voor-ruimte woningen.

 

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het wijzigingsplan ‘Ruimte voor Ruimte, Wolvenstraat ong. naast nr. 1a te Oudenbosch’. Dit is mogelijk op afspraak tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket, Parklaan 15 te Oudenbosch en de website www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpwijzigingsplan ‘Ruimte voor Ruimte, Wolvenstraat ong. naast nr. 1a te Oudenbosch’ kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw A. Coppens op het nummer 0165-390507.

 

Oudenbosch, 3 maart 2021

 

Naar boven