Vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied, Hoge Bremberg 33c’, Etten-Leur

Logo Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 23 februari 2021 het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Hoge Bremberg 33c’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Dit wijzigingsplan is opgesteld om medewerking te kunnen verlenen aan het uitbreiden van het op de locatie Hoge Bremberg 33c gevestigde glastuinbouwbedrijf naar 8 ha glasopstand, het uitbreiden van de bedrijfsruimten en het aanleggen van een watervoorziening.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Hoge Bremberg 33c’ (NL.IMRO.0777.0157WPHBREMBERG33C-3001), inclusief de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken en overige bijlagen, liggen gedurende de periode 4 maart 2021 t/m 15 april 2021 voor iedereen ter inzage in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. Deze gegevens zijn ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.etten-leur.nl onder Inwoner > Plannen, bouwen en verbouwen > Bestemmingsplannen > Hoge Bremberg 33c en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode 5 maart 2021 t/m 15 april 2021 kan tegen het besluit van 23 februari 2021 tot ongewijzigde vaststelling van het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Hoge Bremberg 33c’ beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze heeft ingediend over het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied, Hoge Bremberg 33c’ alsmede belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Etten-Leur, 3 maart 2021.

 

Naar boven