Ontwerp bestemmingplan ‘Budel en Budel-Dorplein’

Logo Cranendonck

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingplan ‘Budel en Budel-Dorplein’ vanaf donderdag 4 maart tot en met 14 april 2021 voor eenieder ter inzage ligt. Vrijgave van het plan betekent dat de juridische procedure officieel is gestart.

Doel van de bestemmingsplanwijziging

Dit ontwerp bestemmingsplan betreft een actualisatie van de bestemmingsplannen voor beide kernen Budel en Budel-Dorplein. In het plan worden ook enkele kleine ontwikkelingen meegenomen. Meer informatie hierover vindt u in de toelichting van het bestemmingsplan.

Inzage

Wij adviseren u het ontwerp bestemmingsplan digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1706.BPBDLBDO8004-ON01) of via www.cranendonck.nl/BPprocedures. Deze versie is juridisch bindend. U kunt hierin ook zoeken op een adres in één van beide kernen. Tevens is een exemplaar op afspraak in te zien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel. Voor uw en onze veiligheid volgen wij de RIVM-richtlijnen rondom Corona. Daardoor hebben we een aangepaste dienstverlening met beperkte openingstijden en geen vrije inloop. U kunt een afspraak maken via 14-0495.

Indienen zienswijze

Op het ontwerp bestemmingplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling een reactie geven. Een mondelinge zienswijze kunt u - op afspraak - indienen bij de balie van het gemeentehuis. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de Raad van de gemeente van Cranendonck, behandelend ambtenaar V. Herzberg, Postbus 2090, 6020 AB Budel. Hoe u dat eenvoudig online regelt, leest u op onze website: www.cranendonck.nl/BPprocedures.

Contact

Heeft u hulp nodig bij het digitaal raadplegen of heeft u vragen over het bestemmingsplan? Neem dan contact op met de behandelende ambtenaar Viola Herzberg via v.herzberg@cranendonck.nl. Contact via e-mail heeft de voorkeur. Voor telefonisch contact kunt u bellen met de balie van het gemeentehuis 14-0495.

Zo weet u ervan!

Automatisch alle berichten over uw buurt ontvangen? Meld u aan bij de gratis attenderings-service van de overheid op www.overheid.nl/attenderingsservice.

 

Budel, 25 februari 2021

Burgemeester en wethouders

Gemeente Cranendonck

Naar boven