Bestemmingsplan ‘Visserkade’ te Lisse vastgesteld

Logo Lisse

Deze publicatie is een rectificatie van de eerdere bekendmaking van 6 oktober 2020, omdat de digitale versie op www.ruimtelijkeplannen.nl niet juist was. Hiermee wordt dit hersteld.

 

De gemeenteraad van Lisse heeft op 16 september 2020 het bestemmingsplan ‘Visserkade’ met identificatienummer NL.IMRO.0553.bpdorpvisserkade-vax1 vastgesteld.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan een deel van de Visserkade.

Inhoud plan

Dit bestemmingsplan voorziet in de bestemming ‘Wonen’ voor de locatie van de botenloods en de naastgelegen woningen Visserkade 7, 9 en 11. Op het perceel van de botenloods kan een woning gerealiseerd worden. De locatie van het nieuwe parkje heeft de bestemming ‘Groen’ gekregen.

Ter inzage

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 4 maart 2021 t/m woensdag 14 april 2021 ter inzage.

Inzien

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien op het gemeentehuis in Lisse. We werken vanwege de coronamaatregelen alleen nog op afspraak. Wilt u langskomen om het bestemmingsplan Visserkade in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Mevrouw Feijen op het volgende telefoonnummer 14 0252.

De digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Lisse, www.Lisse.nl onder ‘Bouwen en Wonen’ – ‘Bestemmingsplannen’ – ‘Vastgesteld’ – ‘Visserkade’.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Belanghebbenden kunnen t/m woensdag 14 april 2021 beroep instellen bij:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Dit geldt voor:

 

  • 1.

    Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    Belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het besluit treedt op donderdag 15 april 2021 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie 

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met José Feijen, domein Ruimte, afdeling Planvorming, via telefoonnummer 14 0252 of via j.feijen@hltsamen.nl.

Naar boven