Ontwerp bestemmingsplan ‘Rector Buijselstraat 20-24 te Rijen’

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Rector Buijselstraat 20-24 te Rijen’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerpbestemmingsplan betreft de herontwikkeling van de gronden die vanaf 2022 vrijkomen, door de verplaatsing van het huidige installatiebedrijf. Hiervoor in de plaats komen maximaal 35 woningen.

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.BPRectBuijsel2024-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast zal er een fysiek exemplaar ter inzage liggen bij de balie van het gemeentehuis.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 2 maart 2021 tot en met 12 april 2021, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen.

Voor specifieke vragen over dit project kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar mvr. Huijskens, bereikbaar via tel.: 088-3821000.

 

Naar boven