Bestemmingsplan “Buitengebied Haaren, herziening Belversestraat 4-4a” onherroepelijk

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het besluit van de raad van 12 december 2019, waarin het bestemmingsplan “Buitengebied Haaren, herziening Belversestraat 4-4a” gewijzigd is vastgesteld, op 05 februari 2020 onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan voorziet in het omzetten van een agrarische bestemming naar een woonbestemming. Daarbij wordt de agrarische bedrijfswoning omgezet naar een reguliere burgerwoning en mag ook een voormalig agrarisch gebouw (oranjerie) naar een reguliere burgerwoning verbouwd worden. Ten slotte wordt de voormalige stal op het perceel gesloopt om plaats te maken voor een vrijstaande burgerwoning.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl.

Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het bestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BP18BGBelversest4a-VA01.

Haaren, 17 februari 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven