Ontwerp Kanaalzone-De Vlijt wijziging 1

Logo Apeldoorn

 

Van 20 februari 2020 tot en met 1 april 2020 ligt het ontwerp van Kanaalzone-De Vlijt wijziging 1 met identificatiecode NL.IMRO.0200.wp1021 -ont1 ter inzage. Het ontwerp van het wijzigingsplan betreft de voormalige gemeentewerf aan de Vlijtseweg 54 – 64, beter bekend als de zoutloods. Op het terrein staan leegstaande kantoren en opslagloodsen. Met de komst van de nieuwe gemeentewerf aan de Sleutelbloemstraat, is deze locatie overbodig geworden en wordt deze locatie herontwikkeld naar 62 grondgebonden woningen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp van het Kanaalzone-De Vlijt wijziging 1 ter inzage ligt kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerp-plan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp Kanaalzone-De Vlijt wijziging 1'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met mevrouw M. Kuipers, tel. (055) 580 2482.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Voor (een deel van) de in dit plan opgenomen ontwikkelingen is ook een hogere grenswaarde als bedoeld in de Wet geluidhinder vereist. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van de hogere grenswaarde ligt tegelijkertijd met het plan ter inzage.

Het digitale uitwerkingsplan/wijzigingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Bestemmingsplannen.

Het ontwerp van het Kanaalzone-De Vlijt wijziging 1 ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 19 februari 2020

Naar boven