Ontwerpwijzigingsplan Brandevoort Oost – Schutsboom naast 8

Logo Helmond

 

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpwijzigingsplan

Brandevoort Oost – Schutsboom naast 8 met ingang van vrijdag 21 februari 2020 gedurende zes weken door een ieder kan worden ingezien.

Dit wijzigingsplan is gebaseerd op de wijzigingsregels van bestemmingsplan Brandevoort Oost.

Het plan maakt de realisatie vaan een vrijstaande woning mogelijk.

 

Inzage plan

U kunt het plan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de link op de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen. De identificatiecode is NL.IMRO.0794.2100WP190048-1000. Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1. Het bekijken van dit exemplaar kan tijdens de openingstijden van de Stadswinkel. De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

 

Zienswijzen

Binnen genoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, afdeling Ondernemen en Ontwikkelen, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van: zienswijze wijzigingsplan Brandevoort Oost – Schutsboom naast 8.

Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 702602.

 

Helmond, 20-02-2020

Burgemeester en wethouders,

 

mevrouw P.J.M.G. Blanksma-van den Heuvel mr. drs. A.P.M. ter Voert

de burgemeester de secretaris

Naar boven