Besluit van de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, nr. DGS/20034221, 10 februari 2020, houdende benoeming en ontslag van leden van het Adviescollege stikstofproblematiek

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

Handelende in overeenstemming met het gevoelen van de ministerraad;

Gelet op artikel 3 van de Regeling instelling Adviescollege stikstofproblematiek, artikel 6, derde lid, van de Kaderwet adviescolleges en artikel 2, eerste en tweede lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 januari 2020 wordt aan mevrouw W.H. Maij MBA, te Delden eervol ontslag verleend als lid van het Adviescollege stikstofproblematiek.

Artikel 2

Met ingang van 1 februari 2020 tot en met 31 december 2020 wordt de heer dr. J.J. van Dijk, te Culemborg, benoemd tot lid van het Adviescollege stikstofproblematiek.

Artikel 3

Aan leden van het Adviescollege stikstofproblematiek wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op het maximum van schaal 17 als overeengekomen in de laatstelijk afgesloten collectieve arbeidsovereenkomst die is gesloten voor de ambtenaren die krachtens een arbeidsovereenkomst met de Staat werkzaam zijn en de arbeidsduurfactor op 0,2.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen en aan het Adviescollege stikstofproblematiek.

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, C.J. Schouten

Naar boven