Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan Spoorzone Stationsplein Noord, locatie C1

Logo Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Spoorzone Stationsplein Noord, locatie C1 ter inzage leggen.

De gemeente Gouda wil in de periode tot 2025 1.000 extra woningen realiseren in de Spoorzone en heeft een Ontwikkelperspectief opgesteld. Na een uitgebreid participatietraject wordt de definitieve versie van het Ontwikkelperspectief begin 2020 ter besluitvorming voorgelegd aan de raad. Het nieuwe bestemmingsplan Spoorzone - Stationsgebied Noord locatie C1 maakt het mogelijk dat binnen dit Ontwikkelingsperspectief op de (nu nog onbebouwde) locatie tussen de RABObank en bioscoop woningbouw wordt gerealiseerd. Op de verdiepingen is ruimte voor stedelijke woonvormen. Naast woningbouw wordt in het plan ook voorzien in ruimte voor groen en parkeren.

Het ontwerpbestemmingsplan Spoorzone Stationsplein Noord locatie C1 ligt van 13 februari t/m 25 maart 2020 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

- Digitaal via de website  www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0513.1301BPSpoorzC1-OB01

- Op papier tijdens de openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda.

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan Spoorzone Stationsplein Noord locatie C1. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via mevrouw C. Jansen, telefoonnummer: 0182-589131 of mail caroline.jansen@gouda.nl

Gouda, 12 februari 2020

Naar boven