Besluit van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn betreffende het verwijderen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats nabij de Anna van Burenlaan 721 te Alphen aan den Rijn.

Logo Alphen aan den Rijn

 

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Op verzoek (zaaknummer 293967) wordt de individuele gehandicaptenparkeerplaats nabijde Anna van Burenlaan 721 te Alphen aan den Rijn verwijderd in verband met overlijden van de houder.

 

Er heeft conform artikel 24 van het BABW overleg plaatsgevonden met de door de korpschef van het regionale politiekorps Den Haag daartoe gemachtigde verkeersadviseur. Deze stemt in met dit besluit.

 

Besluit

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn,

op grond van artikel 15 Wegenverkeerswet 1994;

gelet op voorgaande overwegingen en tevens gelet op het bepaalde in artikel 21 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer juncto artikel 2, leden 1 en 2 van de Wegenverkeerswet 1994;

daartoe op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 gemachtigd,

besluiten tot het verwijderen van een individuele gehandicaptenparkeerplaats en derhalve het verwijderen van bord E6 (gehandicaptenparkeerplaats) met kentekenonderbord nabij de Anna van Burenlaan 721 te Alphen aan den Rijn.

 

Datum besluit: 3 februari 2020

 

Namens burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn,

mw. mr. A. Habets-Brunt

Teamleider Vergunningen

Naar boven