Bekendmaking Coördinatieregeling Ontwerp bestemmingsplan Molenstraat 4 te Ulicoten, 1e herziening en Ontwerp omgevingsvergunning Molenstraat 4 in Ulicoten

Logo Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Molenstraat 4 te Ulicoten, 1e herziening’ voor eenieder ter inzage te leggen. Het bestemmingsplan wordt gecoördineerd voorbereid met de ontwerp-omgevingsvergunning voor het plan aan de Molenstraat 4 in Ulicoten.

Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning betreffen de sloop van de huidige woning en de bouw van een nieuwe woning. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0744.BPMolenstrt4herz1-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning ‘Molenstraat 4 te Ulicoten, 1e herziening’ liggen met ingang van 11 februari 2020 tot en met 24 maart 2020, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Baarle-Nassau, postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau.

Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Baarle-Nassau, Singel 1, Baarle-Nassau. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.baarle-nassau.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14 013 of per mail naar info@baarle-nassau.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via onze website.

 

Naar boven