Ontwerp wijzigingsplan “Lage Haghorst 33, Haghorst”

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van donderdag 13 februari 2020 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerp wijzigingsplan (artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening):

 

“Lage Haghorst 33, Haghorst”

 

Het ontwerp wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 14 februari 2020 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

 

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.0798.WPLageHagorst33-ON01

 

Omschrijving plan Met onderhavig wijzigingsplan wordt een deel van de bestemming ‘Agrarisch’ omgezet naar de bestemming ‘Recreatie’, waarbij eveneens de functieaanduiding ‘intensieve veehouderij’ komt te vervallen.

 

Ligging plangebied Het ontwikkelplan is gelegen op gronden welke kadastraal bekend staan als gemeente Hilvarenbeek, sectie N, nummers 1860 en 1861 (gedeeltelijk).

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan het college van Burgemeester en Wethouders kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl/zienswijze. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

 

Hilvarenbeek, 13 februari 2020.

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer H.W.S.M. Nuijten

secretaris de heer F.M. Jansen

 

Naar boven