Bestemmingsplan Veegplan Buitengebied

Logo Harderwijk

De gemeenteraad heeft op 9 januari 2020 het bestemmingsplan Veegplan Buitengebied gewijzigd vastgesteld. Met het bestemmingsplan Veegplan Buitengebied worden omissies in het op 30 april 2015 vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied hersteld en nieuwe ontwikkelingen in het plangebied meegenomen. Tevens wordt voorzien in de bij uitspraak van de Raad van State vernietigde planregels.

Het bestemmingsplan is naar aanleiding van de ingekomen reacties vooroverleg 1.3.1 Bro en de ingekomen zienswijzen op een aantal onderdelen gewijzigd vastgesteld. Daarnaast zijn er een aantal ambtshalve wijzigingen in het plan doorgevoerd. Gezien het aantal wijzigingen wordt verwezen naar het bestemmingsplan en het bijbehorende raadsbesluit tot vaststelling. Het plan kunt u onder meer inzien op www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 13 februari gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende:

- die tijdig zienswijzen heeft ingediend bij de gemeenteraad;

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend;

- die het niet eens is met de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan.

Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: domein Ruimte, mw. W. van Santen, tel. 411911.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00192-0002) kunt u raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: https://services.meerinzicht.nl/HWK/RO/plannen/NL.IMRO.0243.BP00192-/NL.IMRO.0243.BP00192-0002) of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied.

 

Naar boven