Gemeente Den Helder – Kennisgeving vaststelling structuurvisie – Omgevingsvisie Julianadorp

Logo Den Helder

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Den Helder op 16 december 2019 heeft vastgesteld:

 

De structuurvisie Omgevingsvisie Julianadorp, met planidentificatie NL.IMRO.0400.SVJULIANADORP-VST1.

Als structuurvisie biedt de Omgevingsvisie Julianadorp een integraal toekomstbeeld voor de verdere ontwikkeling van de leefomgeving van Julianadorp. De Omgevingsvisie Julianadorp is tot stand gekomen in een samenwerking tussen bewoners, ondernemers, (maatschappelijke) organisaties, de gemeente Den Helder en andere overheden. De Omgevingsvisie Julianadorp is reeds opgesteld volgens de eisen van de nieuwe Omgevingswet. Deze wet wordt op 1 januari 2021 landelijk ingevoerd.

 

Inzage

De vastgestelde structuurvisie Omgevingsvisie Julianadorp ligt vanaf maandag 17 februari 2020 voor een periode van zes weken (dus tot en met maandag 30 maart 2020) op de volgende wijzen ter inzage:

1. elektronisch via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie NL.IMRO.0400.SVJULIANADORP-VST1;

2. als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

3. bij het Klant Contact Centrum in het stadshuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00, donderdag van 8.30 tot 19.30 en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

De structuurvisie is voor burgers niet direct bindend. U kunt dan ook niet in bezwaar en/of beroep gaan tegen de vastgestelde structuurvisie Omgevingsvisie Julianadorp.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie over deze structuurvisie kunt u contact opnemen met team Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 0223-67 1259.

 

Naar boven