Vaststelling bestemmingsplan Overdiemerweg 33 (Saan)

Logo Diemen

De gemeenteraad van Diemen heeft op 30 januari 2020 het bestemmingsplan “Overdiemerweg 33” ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp vastgesteld. Dit plan maakt de vestiging van het bedrijf Saan mogelijk ter plaatse van de voormalige olieopslag van Nuon aan de Overdiemerweg 33.

Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl via idn NL.IMRO.0384.BPoverdiemerweg33-VG01. Ook ligt het plan van 14 februari tot en met 27 maart 2020 ter inzage bij de balie in het gemeentehuis.

Met ingang van 15 februari tot en met 27 maart 2020 kunnen belanghebbenden tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit beroep kan worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijze niet in staat is geweest tot het indienen van een zienswijze;

  • een belanghebbende die bedenkingen heeft tegen een wijziging die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven