Ontwerpbestemmingsplan ‘Benedenkerkseweg 113, Stolwijk’

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Benedenkerkseweg 113, Stolwijk’ met ingang van 12 februari 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Het plangebied ligt ten zuiden van een bedrijfslocatie aan de Benedenkerkseweg 113 te Stolwijk. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om enkele agrarische percelen op deze locatie te gebruiken als tuinbouw in de zin van vollegrondsteelt (dus niet glastuinbouw of sierteelt).

Zienswijze

Vanaf woensdag 12 februari 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1910BG023-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw M. de Graaf van afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 0182, email m.degraaf@krimpenerwaard.nl.

Stolwijk, 11 februari 2020.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

J. Hennip, wnd. secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

 

Naar boven