Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Herziening Buitengebied 2009, Koersweg 7-7a

Logo Hellendoorn

 

Bij de publieksbalie in het Huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA in Nijverdal ligt met ingang van woensdag 12 februari 2020, gedurende zes weken, derhalve tot en met woensdag 25 maart 2020 ter inzage het besluit van de raad van de gemeente Hellendoorn van 4 februari 2020 nummer 2019-038241 tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan

Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via https://afspraken.hellendoorn.nl/ of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer 0548-630 214.

U kunt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met de unieke ID:  NL.IMRO.0163.BPBUIKOERSWEG7-VG01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl

via de link: https://bit.ly/2UuAiaF

 

Het plan omvat het perceel aan de Koersweg 7 en 7a in Haarle.

Het bestemmingsplan heeft tot doel het bestemmen van het honden- en kattenpension. Het pension is al een aantal jaren aanwezig, maar als nevenactiviteit.

De raad heeft het plan vastgesteld in afwijking van het ter visie gelegde ontwerpbestemmingsplan.

De (ambtshalve) wijziging betreft het aanpassen van de verbeelding waarbij de oppervlakte van “100” wordt gewijzigd in “800”, dit in overeenstemming met de regels, waar de juiste oppervlakte was opgenomen.

Degene die tijdig een zienswijze heeft kenbaar gemaakt bij de raad, alsmede een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zijn zienswijze bij de raad kenbaar te maken, kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zover de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan daarin wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan iedere belanghebbende gedurende de termijn van terinzageligging tegen deze wijzigingen schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het is voor een burger ook mogelijk om beroep aan te tekenen via het digitaal loket. Klik voor meer informatie hierover op deze (hyper)link; https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ Om daarvan gebruik te kunnen maken, dient u de beschikking te hebben over een Digid-code.

Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven