Bekendmaking van gedeeltelijke intrekking aanwijzing Wet voorkeursrecht gemeenten te Noordwijk

Logo Noordwijk

Aanwijzing

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk maakt ingevolge artikel 7, lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat zij bij besluit van 28 januari 2020, het voorkeursrecht op een gedeelte van het perceel aan de Achterweg 10 te Noordwijk, kadastraal bekend gemeente Noordwijk, sectie H, nummer 296, gevestigd door de aanwijzing bij raadsbesluit van 24 september 2019, heeft ingetrokken. Het betreffende kadastrale perceelgedeelte wordt aangegeven op de bij dit besluit behorende kadastrale kaart, te raadplegen op het gemeentehuis te Noordwijk.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders treedt één dag na de publicatie in de Staatscourant in werking.

 

Gevolgen

De gedeeltelijke intrekking betekent dat de eigenaar van het voornoemde perceel het betreffende perceelsgedeelte niet eerst aan de gemeente te koop moet aanbieden indien hij het perceelsgedeelte wenst te vervreemden. Onderhavige gedeeltelijke intrekking heeft geen gevolgen voor de overige percelen die zijn aangewezen bij het raadsbesluit van 24 september 2019.

 

Ter inzage

Het collegebesluit ligt, tezamen met een kadastrale kaart waarop het betreffende perceelsgedeelte wordt aangegeven, met ingang van 5 februari 2020 voor eenieder kosteloos ter inzage in het gemeentehuis van Noordwijk (Voorstraat 42).

 

Bezwaar en beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk, postbus 298, 2200 AG Noordwijk.

 

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • a.

    de naam en het adres van de indiener;

  • b.

    de dagtekening;

  • c.

    een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is;

  • d.

    de gronden van het bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

Als u bezwaar maakt tegen het besluit, dan blijft het besluit van kracht. Heeft dit voor u op korte termijn gevolgen en wilt u hier iets tegen doen, dan kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dit kunt u alleen doen als u ook een bezwaarschrift heeft ingediend. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient u te richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH 's-Gravenhage. Hieraan zijn kosten verbonden. Ook dient u een kopie van uw ingediende bezwaarschrift mee te sturen.

Naar boven