Melding voorgenomen concentratie Ons Tweede Thuis en Nieuw Amstelrade, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/20/038897

Op 3 februari 2020 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat: Stichting Ons Tweede Thuis de activiteiten van Nieuw Amstelrade, een onderdeel van de Stichting Amstelring Groep, wil overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Stichting Ons Tweede Thuis: biedt zorg en begeleiding aan voor mensen met een verstandelijke beperking, mensen met autisme en mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de zorgkantoorregio’s Amstelland & de Meerlanden, Amsterdam en Kennemerland. Deze zorg bestaat uit ambulante ondersteuning, dagbesteding, arbeidsmatig werken, logeren, wonen, trainingen, therapie en diagnostiek.

  • Nieuw Amstelrade: biedt zorg aan mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel in de zorgkantoorregio Amsterdam. Deze zorg omvat (intramuraal en extramuraal) wonen, dagbesteding, training en therapie.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/20/038897 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Zorg

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Y. Peters Teammanager Directie Zorg

Naar boven