Kennisgeving vormvrij m.e.r.-beoordelingsbesluit ‘De Bombazijn Oldenzaal’

Logo Oldenzaal

Het college van burgemeester en Wethouders van Oldenzaal maakt bekend dat zij op grond van de Wet Milieubeheer een besluit heeft genomen inzake de verwachte milieugevolgen van de stads(bier)brouwerij met proeflokaal en terras in de historische stadskern van Oldenzaal.

Inhoud

In het kader van de bestemmingsplanherziening voor de kleinschalige stads(bier)brouwerij met proeflokaal en terras is een m.e.r.-beoordelingsnotitie bij de gemeente ingediend. Het college heeft deze notitie getoetst aan de criteria van artikel 7.17 van de Wet Milieubeheer en heeft besloten dat voor dit initiatief en locatie geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld, omdat de voorgenomen activiteiten niet leiden tot belangrijke nadelige milieugevolgen.

Inzagetermijn

Vanaf 12 februari 2020 liggen het besluit en de bijbehorende stukken zes weken lang tot en met 24 maart 2020 ter inzage op het stadhuis te Oldenzaal.

Geen bezwaar en beroep

Een vormvrij m.e.r.-beoordelingsnotitie is op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht een voorbereidingsbeslissing waartegen geen direct bezwaar of beroep openstaat, tenzij deze beslissing een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen dit besluit kenbaar maken in de bestemmingsplanprocedure.

 

Oldenzaal, 11 februari 2020

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal

Naar boven