Uitwerkingsplan “Wolfsveld kavel 24 en 104”

Logo Gemert-Bakel

Om het omzetten van een bestemming ‘bedrijf – uitwerken 1’ en ‘bedrijf – uit te werken 2’ naar ‘bedrijf’ mogelijk te maken, heeft het college van burgemeester en wethouders op grond van artikel 3.6, eerste lid, onder b, van de Wet ruimtelijke ordening het uitwerkingsplan “Wolfsveld kavel 24 en 104” (Rechteloop ong. en Ijzerzijp ong.) vastgesteld.

Stukken inzien

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 10 februari 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Denk hierbij aan het maken van een afspraak. U kunt dit plan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Tevens bestaat de mogelijkheid om bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak een voorlopige voorziening (schorsing) aan te vragen.

Gemert, 29 januari 2020

Naar boven