Polredijk 2 Veere, Wijzigingsplan omzetten bestemming naar wonen

Logo Veere

WIJZIGINGSPLAN ‘Polredijk 2 in Veere’

Wij hebben besloten om, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3, lid 3.7.9 van het bestemmingsplan, het bestemmingsplan ‘Buitengebied 3e herziening’ te wijzigen voor het omzetten van het perceel Polredijk 2, Veere van de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Landschaps - en natuurwaarden’ in ‘Wonen’ met de aanduiding ‘specifieke vorm van wonen – voormalig agrarisch bedrijf’.

 

Het digitale wijzigingsplan is vanaf 5 februari 2020 in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0717.0151WPPolr2Vre-OW01 en via www.veere.nl onder “Inwoners & bezoekers – bouwen en wonen – ruimtelijke plannen buiten de kernen – Veere – Polredijk 2”.

 

Het is ook mogelijk om het plan in te zien op het gemeentehuis. Van 5 februari t/m 18 maart 2020 kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgermeester en wethouders. Mocht u over het wijzigingsplan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw H. van Lange, tel. 0118 555 334.

 

Domburg, 3 februari 2020

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

 

Naar boven