Ontwerpbestemmingsplan Haulerwijk – 7 woningen Meester van Ekstraat

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 6 februari 2020 het ontwerpbestemmingsplan Haulerwijk – 7 woningen Meester van Ekstraat ter inzage ligt.

De aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is het mogelijk maken dat aan de Meester van Ekstraat op de locatie van het voormalige Groene Kruisgebouw zeven woningen kunnen worden gebouwd.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPVanEkstraat-ON01) vanaf 6 februari 2020 tot en met 18 maart 2020 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het ontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de locatie ook direct raadplegen via de volgende URL: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.0085.BPVanEkstraat-ON01

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de raad van de gemeente Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Haulerwijk – 7 woningen Meester van Ekstraat.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving via 14 0516 (geen netnummer).

 

Naar boven