Gemeente Lansingerland - wijzigingsplan - Bedrijventerrein Weg en Land, Leeuwenhoekweg 8, Bergschenhoek

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat het wijzigingsplan “Bedrijventerrein Weg en Land, Leeuwenhoekweg 8” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0078W01-VAST op 21 januari 2020 ongewijzigd is vastgesteld.

Beschrijving plan 

Het plangebied ligt ten zuiden van de kern Bergschenhoek, op het bedrijventerrein Weg en Land. Het perceel wordt aan de noordwestzijde ontsloten door de Leeuwenhoekweg. Aan de oost-, zuid-, en noordzijde grenst het perceel aan diverse bedrijfspercelen van het bedrijventerrein Weg en Land.

Op het perceel was een manege gevestigd, maar wordt momenteel ingericht als parkeerplaats voor het naastgelegen autobedrijf. Met het wijzigingsplan wordt de huidige bestemming ‘Recreatie – Manege’ gewijzigd naar de bestemming ‘Bedrijventerrein’.

Inzage

U kunt het besluit inzien vanaf 5 februari 2020 via:

 

Beroep

Vanaf donderdag 6 februari t/m woensdag 18 maart 2020 kunnen belanghebbenden een (schriftelijk) beroepschrift tegen het vastgestelde wijzigingsplan indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die:

  • tijdig een zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht;

  • kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

 

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan, bij een spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Griffierecht

Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Op de website van de Raad van State kunt u meer informatie vinden over het instellen van beroep (www.raadvanstate.nl).

 

In werking treding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op donderdag 19 maart 2020, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij voornoemde Afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven