Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Zonnepark Hoevelakense Beek (Koedijkerweg)

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen e.o. en snelwegen voor het realiseren van het zonnepark Hoevenlakense Beek (achter Koedijkerweg 14) voor een periode van maximaal 25 jaar.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de raad en de bijbehorende stukken liggen vanaf 6 februari 2020 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.  

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging (van donderdag 6 februari tot en met woensdag 18 maart 2020) kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen.

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan op 2 manieren:

 

  • 1.

    Een brief schrijven en deze per post verzenden naar:

    Gemeente Amersfoort, ter attentie van de heer J. Meister

    Afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving

    Postbus 4000

    3800 EA Amersfoort

Vermeld in uw zienswijze op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft.

  • 2.

    Via het Online formulier: zienswijze indienen (DigiD). Met dit formulier kunt u digitaal een zienswijze indienen; inloggen met DigiD is hierbij verplicht. De link naar het formulier vindt u op de gemeentelijke website bij plannen in procedure > ontwerpbesluiten omgevingsvergunning > Zonnepark Hoevelakense Beek. Als u uw zienswijze digitaal indient, krijgt u een bevestiging via het e-mailadres dat u heeft ingevuld. Uw zienswijze komt automatisch bij de juiste afdeling terecht. Meer weten over DigiD? Kijk op www.digid.nl.

Voor de procedure maakt het geen verschil of u een brief stuurt of een digitaal formulier invult. Uw zienswijze wordt op de zelfde manier behandeld.

 

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u een afspraak maken met de medewerkers van het Vergunningenloket. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14033 of e-mail vergunningenloket@amersfoort.nl.

Naar boven