Leudal- ONTWERPBESTEMMINGSPLAN Maaslandstraat Horn

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van donderdag 6 februari 2020 tot en met woensdag 18 maart 2020 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Maaslandstraat Horn.

Het bestemmingsplan voorziet in de herstructurering van het plangebied. De bestaande verouderde ‘bejaardenwoningen’ worden gesloopt en vervangen door 36 nieuw te bouwen levensloopbestendige huurwoningen (16 grondgebonden woningen en 20 nultredenwoningen).

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal op de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via de link: NL.IMRO.1640.BP19HoMaaslandstr-ON01 (=planidentificatienummer/IDN)

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link bronbestanden ON01 Maaslandstraat te Horn

Daarnaast ligt een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder schriftelijk en\of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak (0475-859000).

 

Naar boven