Besluit ex. artikel 45 jo. 35 Besluit bodemkwaliteit; vaststelling PFAS (water)bodemkwaliteitskaart Project Ooijen-Wanssum in de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rijkswaterstaat

10 februari 2020

KENNISGEVING

Besluit

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt ter voldoening aan hetgeen is gesteld in de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Op 10 februari 2020 heb ik een (vaststellings-)besluit (RWS-2020/3585) inzake de PFAS (water)bodemkwaliteitskaart Project Ooijen-Wanssum in de gemeenten Venray en Horst aan de Maas genomen.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het besluit (met de daarop betrekking hebbende stukken) ligt vanaf 10 februari 2020 gedurende zes weken ter inzage op de volgende adres: het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te 6221 KV Maastricht (afdeling Vergunningverlening) op werkdagen van 9:00-16:00 uur, na telefonische afspraak.

Bezwaar

Tegen bovengenoemd besluit kan bezwaar worden gemaakt. Om bezwaar te maken moet u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift indienen. U kunt uw bezwaarschrift sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Werkenpakket, postbus 2232 te 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen en/of het maken van een afspraak voor inzage te Maastricht en/of van kopieën van de ter inzage gelegde stukken kunt u contact opnemen met de heer R. Klöckner (06-51703869) en/of de heer J. Metsemakers (06-31011331).

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU namens deze, het Hoofd van de afdeling Vergunningverlening P.A.M. Smeets

Naar boven