Ontwerpbestemmingsplan ‘De Reeënwissel te Hoogersmilde

Logo Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Reeënwissel te Hoogersmilde’ met IMRO-code NL.IMRO.1731.Bosweg23HO-ONT1 met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 3 december 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Het plangebied wordt begrensd door de percelen, kadastraal bekend gemeente Smilde, sectie A, nummers 122 en 1266. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is de uitbreiding van de camping met 18 recreatieve nachtverblijven in de vorm van natuurlodges, trekkershutten en experimentele overnachtingsplaatsen, zoals boomhutten.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De IMRO-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.Bosweg23HO-ONT1.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De bijbehorende stukken vindt u onderaan deze publicatie. De stukken kunt u ook bekijken bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.Bosweg23HO-ONT1.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzenformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Een reactie op papier richt u aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

 

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met Erik Eefting van het team Omgeving en Veiligheid van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593) 53 92 20, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

 

Naar boven