Vastgesteld bestemmingsplan Rooboerskamp Heerde ter inzage

Logo Heerde

Het college van Heerde maakt bekend dat het bestemmingsplan Rooboerskamp ongenummerd (NL.IMRO.0246.417ROOBOERSKAMPONG-VA01) met de daarbij behorende stukken en het vaststellingsbesluit ter inzage ligt. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch planologische regeling die de bouw van woningen, de aanleg van wegen en de aanleg van groen mogelijk maakt op het voormalige terrein van de Willem Alexanderschool in Heerde.

Inzagetermijn

U kunt de stukken van 5 februari 2020 gedurende zes weken inzien. Dit kan op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur in het gemeentekantoor van Heerde. Het bestemmingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0246.417ROOBOERSKAMPONG-VA01) en www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingediend en door een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naast het instellen van beroep kunnen belanghebbenden binnen de hierboven gestelde termijn ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking, nadat op dit verzoek is beslist.

 

4 februari 2020

Het college,

Mr. J.A. Koops-Scheele

Burgemeester

B. van Zuthem

Secretaris

Naar boven