Herontwikkeling Dalton Mavo Locatie

Logo Westland

Bekendmaking ruimtelijk plan

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Naam : Herontwikkeling Dalton Mavo Locatie

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : Ontwerp

Publicatiedatum : 06-02-2020

Reactietermijn : vrijdag 07-02-2020 t/m donderdag 19-03-2020

Nummer : NL.IMRO.1783.NWKDALTONLOCobp-ON01

Artikel : 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Dalton Mavo Locatie’ maakt de ontwikkeling van 38 woningen mogelijk aan de Hendrik van Naaldwijkstraat in Naaldwijk. De woningen zijn verdeeld in twee appartementengebouwen met 14 (sociale)huur- en 16 koopwoningen en 8 grondgebonden woningen.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.  

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk t.a.v. de raad, cluster Beleid/Stedenbouw en Bestemmingsplannen. Het is ook mogelijk om een mondelinge zienswijze in te dienen, neem hiervoor contact op met het Omgevingscontactcentrum via 140174.

Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het Bestemmingsplan.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Naar boven