Ontwerpbestemmingsplan Voorstraat 54, Egmond aan Zee

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan Voorstraat 54, Egmond aan Zee ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘bedrijf’ naar ‘wonen’, waarbij de bestaande bedrijfsopstallen worden gesloopt, de bouw van een nieuwe woning tussen de huisnummers 52 en 54 mogelijk wordt gemaakt en de planologische mogelijkheid voor de bouw van een recreatiewoning wordt verschoven.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van maandag 21 december 2020 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.BPG10007Voorstrt54-B001. Hiernaast zijn de stukken te vinden via www.bergen-nh.nl, zoekterm ‘bestemmingsplannen’ en dan onder het kopje ‘inzage procedures’. Vanwege de corona pandemie zijn de genoemde stukken alleen op afspraak fysiek in te zien op het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 in Alkmaar. Wij vragen u in dat geval contact op te nemen met Team Plannen & Projecten via info@bergen-nh.nl of (072) 888 00 00. Het is mogelijk om kosteloos afschriften van de stukken te ontvangen.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Bergen (NH), postbus 175, 1860 AD Bergen (NH), onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Voorstraat 54, Egmond aan Zee’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Team Plannen en Projecten, tel. 072-8880000. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen (NH), tel. 072-8880000.

Bergen (NH), 18 december 2020

Naar boven