Ontwerp-omgevingsvisie Geertruidenberg en bijbehorende omgevingseffectrapport

Logo Geertruidenberg

Vooruitlopend op de inwerkingtreding van de Omgevingswet (volgens de huidige planning per 1 januari 2022) is een ontwerp-omgevingsvisie opgesteld. De omgevingsvisie geeft een toekomstbeeld, inwoners en ondernemers kunnen zien of hun plannen hierbij passen. Parallel aan deze omgevingsvisie is een omgevingseffectrapport (OER) gemaakt op grond van een nulmeting van de fysieke leefomgeving (de ‘leefomgevingsfoto’). De uitdagingen in onze fysieke leefomgeving leidden tot keuzes die in de omgevingsvisie zijn verwerkt.

 

Inzage

U kunt de ontwerp-omgevingsvisie en OER van 16 december 2020 t/m 26 januari 2021 inzien via https://omgevingsvisie.geertruidenberg.nl. De ontwerp-omgevingsvisie heeft de vorm van een website en is alleen digitaal beschikbaar. De OER ligt ook ter inzage bij de ontvangstbalie van het gemeentehuis.

 

Zienswijze indienen

U kunt een zienswijze schriftelijk of mondeling indienen binnen de reactietermijn (tot en met 26 januari 2021). Stuur uw reactie per post naar de gemeente ter attentie van Anne Schilstra, of mail naar omgevingsvisie@geertruidenberg.nl of dien hem in via de website https://omgevingsvisie.geertruidenberg.nl. Wilt u uw inspraakreactie mondeling doorgeven? Neem dan contact op met Anne Schilstra via 14 0162. Zij is na 10 januari 2021 bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag. Uw reactie wordt dan genoteerd. In verband met de feestdagen kan het wat langer duren voordat u een reactie van ons krijgt.

 

Naar boven