Jaegerweg ong., Melderslo, Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde 17-12-2020

Logo Horst aan de Maas

BEKENDMAKING

Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde woning Jaegerweg (tussen 10 en 12) in Melderslo.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110a van de Wet geluidhinder en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Jaegerweg ongenummerd in Melderslo, ter inzage ligt.

Toelichting

Dit ontwerpbesluit hogere grenswaarden heeft betrekking op de locatie Jaegerweg ongenummerd (tussen Jaegerweg 10 en 12) in Melderslo, kadastraal bekend als gemeente Horst, sectie T, nummer 1844.

Directe aanleiding voor de hogere grenswaarden procedure is het nieuwe bestemmingsplan “Jaegerweg ongenummerd, Melderslo” ten behoeve van het realiseren van een nieuwe woning bouwwerken.

Ter inzage

In verband met het corona-virus is het inzien van de stukken die betrekking hebben op deze publicatie veranderd. Voor het inzien van de stukken wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl en naar www.officielebekendmakingen.nl. Als digitaal inzien niet tot de mogelijkheden behoort, dan kunt u een afspraak maken voor het inzien van de papieren stukken via de administratie van het team Omgeving. Belt u hiervoor met het algemene telefoonnummer van de gemeente (077) 477 9777.

Zienswijze

Zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kunnen, gedurende de ter inzage termijn van zes weken, schriftelijk aan ons college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst, worden ingediend of mondeling bij het team Omgeving.

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het team Omgeving, tel. (077)477 97 77.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 17 december 2020

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas, 

C.H.C. van Rooij,Drs. R.F.I. Palmen, burgemeester

E. van der Molen-Zwart, wnd. secretaris

 

Naar boven