Voorontwerp bestemmingsplan Tussen de Leijen

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Tussen de Leijen’ ter inzage te leggen. Dit voorontwerp bestemmingsplan betreft een uitbreidingslocatie aan de noordoostkant van Rijen. Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO. 0784.bptdleijen-vo01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan Tussen de Leijen ligt met ingang van dinsdag 04-02-2020 tot en met 09-03-2020 voor 6 weken ter inzage.Uw inspraakreactie moet binnen deze termijn zijn ontvangen. U kunt uw schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.gilze-rijen.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@gilze-rijen.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u het bestemmingsplan wilt inzien maakt u een afspraak met de gemeente. U kunt online een afspraak maken via www.gilzerijen.nl of door te bellen naar ons algemene nummer 140161.

Voor geïnteresseerden houdt de gemeente een inloopavond over het voorontwerpbestemmingsplan op 18 februari 2020 in Den Butter, Hannie Schaftlaan 20 te Rijen. Deze inloopavond is tussen 19.00 en 21.00 uur. Er zal geen centrale presentatie zijn.

 

Naar boven