Ontwerp bestemmingsplan ‘Keunenhoek ong. (naast 25) te Budel’ - rectificatie

Logo Cranendonck

 

In verband met een aangepaste inzage termijn, volgt hieronder een rectificatie van het op 26 november 2020 gepubliceerde bericht.

 

Vanaf donderdag 10 december 2020 ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Keunenhoek ong. (naast 25) te Budel’ gedurende zes weken ter inzage. De plannen staan ook op http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl (met identificatienummer NL.IMRO.1706.BPBG3068-ONT1).

 

Dit bestemmingsplan is gericht op het mogelijk maken van een Ruimte voor Ruimte woning op het perceel naast de Keunenhoek 25.

 

Een analoog exemplaar is op afspraak in te zien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel.

 

Zienswijze

Op het ontwerp bestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze indienen. Een mondelinge reactie kunt u indienen bij de balie van het gemeentehuis. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB Budel. U kunt daarvoor ook gebruik maken van het online formulier. Het formulier en meer informatie over de verdere procedure vindt u op onze website: www.cranendonck.nl/bpprocedures.

 

Budel, 8 december 2020, Namens deze: Burgemeester en wethouders gemeente Cranendonck

Naar boven