Vaststelling wijzigingsplan “Burgemeester Wijtvlietlaan 8 in De Rips”

Logo Gemert-Bakel

Om ter plaatse van Burgemeester Wijtvlietlaan 8 in De Rips een bestemmingsvlak ‘agrarisch bedrijf’ te wijzigen naar ‘Wonen’ heeft het college van burgemeester en wethouders op grond van artikel 3.6, eerste lid, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan “Burgemeester Wijtvlietlaan 8 in De Rips” vastgesteld.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u de beschikking online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om de beschikking online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. De beschikking ligt met ingang van 7 december 2020 zes weken ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het besluit treedt onmiddellijk na deze bekendmaking in werking.

1 december 2020

Naar boven