Bekendmaking onttrekkingsbesluit van het westelijk voetpad Staringlaan 2 t/m 96

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 17 november 2020 het onttrekkingsbesluit van het westelijk voetpad Staringlaan 2 t/m 96 in de zin van de Wegenwet hebben vastgesteld. Dit besluit ligt voor een ieder ter inzage.

De functie van het voetpad is komen te vervallen vanwege het aanpassen de ingang van de fietsenkelder bij de flat. Door het verwijderen van het voetpad ontstaat hierdoor ruimte om meer groen aan te brengen en wordt de groeiomstandigheden van de bomen verbetert.

Inzagetermijn

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 20 november 2020 zes weken (t/m 4 januari 2021) voor een ieder tijdens de openingsuren van het gemeentehuis ter inzage bij de receptie.

Reactiemogelijkheden

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na publicatie dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam, door middel van het inzenden van een beroepschrift.

Het beroepschrift moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Dit is geregeld in artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht. Het beroepschrift moet ondertekend zijn. Verder moet er ten minste in staan: uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit waartegen u beroep aantekent en de gronden van uw beroep.

U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij de Rechtbank Rotterdam via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van het beroep brengt de Rechtbank griffierecht in rekening.

Gemeente Papendrecht

Team Beheer

Naar boven