Ontwerp wijzigingsplan 2 Boekelermeer Heiloo

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders van Heiloo maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan 2 van het bestemmingsplan Boekelermeer Heiloo met ingang van 26 november 2020 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpwijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het planologisch-juridisch mogelijk maken van de uitbreiding van een boter- en kaasbedrijf op het bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo direct ten noorden van het bestaande bedrijfsgebouw aan Het Gemaal 2; ook zullen aansluitende bestemmingen worden gewijzigd. In het geldende bestemmingsplan Boekelermeer Heiloo ligt op deze percelen een wijzigingsbevoegdheid op grond waarvan burgemeester en wethouders bevoegd zijn wijzigingen aan te brengen in de bestemmingen op de verbeelding. Door toepassing te geven aan deze wijzigingsbevoegdheid, waarbij, in verband met de grootte van het bedrijfsperceel, ‘uitwisseling’ van bestemmingen plaatsvindt, kan de uitbreiding van het boter- en kaasbedrijf mogelijk worden gemaakt.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 26 november 2020 tot en met woensdag 6 januari 2021gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.bpBoeklmrHeilooWP2-0301en op de website van de gemeente Heiloo (www.heiloo.nl/plannen) en projecten/inzage procedures.

 

Vanwege de Corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven. Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt u een afspraak maken met de heer L. Bas, bereikbaar via e-mail leobas@debuch.nl.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de heer L. Bas van het team Plannen en Projecten, tel. 088 9097507.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer L. Bas, telefoonnummer 088 9097507 of via e-mail leobas@debuch.nl.

 

Heiloo, 25 november 2020

Naar boven